Åbent temamøde om FN´s verdensmål med oplæg af Mogens Lykketoft den 12. december 2018

Den 12. december kl. 15.15 – 16.45 åbner vi dørene for et temamøde om FN´s verdensmål.

Nyborg Gymnasium har valgt at åbne dørene til arrangementet og inviterer hermed nyborgenserne til en fælles inspirerende oplevelse og fordi vi synes, at bæredygtighed er et fælles anliggende.

Alle er velkomne, men man skal tilmelde sig på post@nyborg-gym.dk senest mandag den 10. december kl. 12.00.

Skarpe holdninger. Stor viden. Enestående indsigt… Det er kun nogle af de ord, der kan sættes på Mogens Lykketoft, når han holder sit oplæg om FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling:

– Vi er glade for, at Mogens Lykketoft har takket ja til at vende tilbage til gymnasiet, som han også besøgte som gæstetaler under vores MUN-elevers store MUNNY-konference tidligere på året. Denne gang stiller han skarpt på den bæredygtige udvikling set med nogle FN-briller, der er lidt skarpere end de fleste andres efter Mogens’ tid som formand for FN’s generalforsamling, siger Henrik Vestergaard Stokholm. Han ser samtidig nogle paralleller til Nyborg Gymnasiums egen dagsorden, når det handler om at bidrage ind i den bæredygtige udviklingsdagsorden både gennem undervisning, dannelse og daglige handlinger på gymnasiet.