SØG

Til nye elever

Har du spørgsmål, der vedrører fordelingen af ansøgere til 1g og 1hf (det vil sige den skole, du er fordelt til), kan du sende en mail til: Annette.Keller@rsyd.dk

Hvis du har andre spørgsmål om din skolestart, f.eks. praktiske spørgsmål vedr. Ungdomskort eller SU, kan du sende en mail til: post@nyborg-gym.dk eller ringe til skolens kontor, som åbner mandag, d. 1. august 2022.

Ønsker du optagelse på en af disse uddannelser?

Ønsker du optagelse på HF eller HHX, bedes du sende en mail til rektor Henrik Vestergaard Stokholm HVS@nyborg-gym.dk

Ønsker du optagelse på EUD/EUX Business eller 10. klasse, bedes du sende en mail til uddannelsesleder Henrik Lunde hlu@nyborg-gym.dk

Are you interested in Pre-IB or IB, please contact the Head of IB, Ulrik Nørum, via e-mail un@nyborg-gym.dk

Ansøgere udefra til HF

Hvis du er ansøger til HF og ikke kommer direkte fra folkeskolen, skal du gøre følgende:

  • Lav en ansøgning for ”Ansøgere udefra” på Optagelse.dk
  • Vedlægge eksamensbeviser fra 9. kl. og 10. kl. samt hvis du har beviser fra andre skoler end folkeskolen
  • Lave en prioritetsliste, hvor vi kan se, om Nyborg Gymnasium er din 1. prioritet

Når vi kommer tilbage den 1/8, vil vi printe evt. ansøgninger og vurdere dem. Ansøgere udefra bliver optaget på baggrund af ens papirer (karakterer), en samtale eller en standardiseret optagelsesprøve.

En standardiseret prøve er en prøve, som består af en skriftlig elektronisk prøve i fagene dansk, engelsk og matematik. Den tager 60 minutter, og derefter skal du til samtale. Du vil derfor allerede samme dag eller dagen efter få svaret på, om du kan optages.

Hvis der er ansøgere, som skal til denne prøve/samtale, bliver den afholdt onsdag den 3/8-22 om formiddagen. Derfor, hvis du sender os en ansøgning, så hold meget gerne denne formiddag fri.

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content