SØG
En hilsen fra andre kostskoleelever

Kære nye kostelev 😉

Lørdag d. 10. august 2019 flytter du ind på kostskolen. Den første dag har du sammen med alle de andre nye kostskoleelever samt nogle af os elever og personalet. Resten af os ser frem til at ankomme om søndagen, hvor vi glæder os til at hilse på dig og byde dig velkommen.

Om søndagen d. 11. august, over middag, vil en af os ældre elever komme forbi og sige goddag til dig. Lige netop den af os der kommer forbi dig er udvalgt til at være din ’mor’ eller ’far’, og vil give dig en rundtur, og svare på de spørgsmål du eventuelt har.

Din ”mor” eller ”far” vil også hjælpe dig med at komme ind i den daglige rutine, og vil desuden fungere som din ‘ung til ung’ kontaktperson på kostskolen. Du skal aldrig tøve med at gå til din ”mor” eller ”far”, hvis du har nogle spørgsmål, så længe det ikke er midt om natten! 😉

Den første uge vil blive brugt på at lære hinanden bedre at kende, og til dette formål har kostskolen arrangeret forskellige aktiviteter, f.eks.: introfesten den første fredag du er her, en strandtur til Hesselhuset og forskellige aktiviteter, der inkluderer alle 6 elevgange på Kostskolen.

Vi håber, at du glæder dig til at flytte ind på kostskolen og til at møde alle de dejlige mennesker der bor her, for vi kan ikke vente med at byde dig velkommen!

De bedste hilsner

Elevrepræsentanterne fra Trivselsudvalget

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER