Orienteringsaften 2023

Skal du til at vælge ungdomsuddannelse? Har du brug for noget inspiration, så du træffer et godt uddannelsesvalg? Så er orienteringsaften 2023 på Nyborg Gymnasium den helt rigtige mulighed for dig. For her oplever du ikke bare hele stemningen på gymnasiet. Du kan også høre meget mere om de syv forskellige ungdomsuddannelser, du kan vælge på Nyborg Gymnasium. Fra 10. klasse til STX, HF, IB, HHX, EUX og EUD. Vi har samtidig verdens hyggeligste kostskole, hvor du kan møde andre unge fra både Danmark og resten af verden.

På orienteringsaftenen, d. 11. januar 2023 fra kl. 19.00 til 21.00, står både elever, lærere, studievejledere og personale klar til at tage imod dig og dine forældre. De kan give dig svar på dine spørgsmål om, hvordan det er at gå på en ungdomsuddannelse – og om hver af de syv uddannelser.

Vi glæder os til at se dig og jer til en hyggelig og inspirerende aften, der kan blive starten på et, to eller tre fede år på Nyborg Gymnasium – med masser af faglighed, fællesskab og store oplevelser.