Orienteringsaften på NG 2024

Vi holder ORIENTERINGSAFTEN 2024 på Nyborg Gymnasium tirsdag d. 16. januar, kl. 19.00. Kig forbi (og tag gerne dine forældre med), hvis du gerne vil høre mere om de syv forskellige spændende ungdomsuddannelser, du kan vælge på NG.
Vi har både STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD og 10. klasse under samme tag.

På orienteringsaftenen står elever fra alle syv uddannelser, lærere og personale klar til at give dig både inspiration og svar på dine spørgsmål om uddannelserne, uddannelsesvalget og livet på en skøn skole som vores.

Det kan også være, at du allerede har bestemt dig for en af vores uddannelser og bare gerne vil forbi skolen for at opleve det miljø, som du gerne vil være en del af.

Vi glæder os til at se dig (og dine forældre), og nu kan du sætte et kryds i kalenderen og skrive “Orienteringsaften på Nyborg Gymnasium”!

Program:

19-19.30: Velkomst i FoodCamp v. rektor Henrik Vestergaard Stokholm

19.30-21.00: Besøg uddannelserne, fag og elevaktiviteter i Multihallen

Der vil være oplæg om IB og 10. klasse, og derudover også rundvisninger på skolen og kostskolen.

OBS! Hvis du IKKE har mulighed for at deltage i Orienteringsaften 2024 på grund af logistik, efterskoleophold e.l., så har vi et alternativ til dig. Det er vores Mini-lørdag nogle dage senere. Her kan du også opleve skolen tæt på, møde elever og lærere, få svar på dine spørgsmål osv.

Det er lørdag d. 20. januar 2024, kl. 10.00.

MINILØRDAG på NG 2024