RØDE KORS LANDSINDSAMLING 3. OKTOBER

MELD DIG SOM INDSAMLER – OG VIS NG-FLAGET, NÅR VI SAMMEN GØR EN FORSKEL!
Tilmeld jer her:
Der er efterhånden rigtigt mange tilmeldte indsamlere fra Nyborg Gymnasium til Landsindsamlingen d. 3. oktober (over 50 ruter). Det er flot, men vi skal have endnu flere med, så vi kan gøre en forskel sammen – og sammen med Røde Kors.
Som rektor har skrevet til jer:
”Jeg vil lige skrive til jer i kølvandet på det hjerteskærende og vigtige fællesarrangement med Røde Kors´ generalsekretær, Anders Ladekarl. Jeg er sikker på, at ingen af jer gik upåvirkede ud fra multihallen. Det gjorde jeg i hvert fald ikke. Det var stærkt og satte vores trygge liv i skarp kontrast. Derfor vil jeg lige gentage en stærk appel om, at I melder jer til Landsindsamlingen d. 3. oktober og støtter Røde Kors livsvigtige arbejde….”
Skolen laver en hyggelig søndagshappening for den vigtige sag, og rektor har sat belønning på højkant for de to klasser, der har flest indsamlere med. Det er frokost i Food Camp for flest indsamlere og kage til hele klassen for næstflest.
Do like many other students at Nyborg Gymnasium: Join in on the Røde Kors Landsindsamling October 3! The school is making a nice Sunday-happening out of it – and the school principal is rewarding the classes, where most participants have signed up!