Innovation og markedsføring

Afsætning A og innovation B

Synes du, at følgende udsagn lyder spændende:

  • Jeg kunne godt tænke mig, at have min egen virksomhed en dag
  • Jeg er kreativ og kan godt lide at udvikle og sætte nye processer i gang

så er denne studieretning noget for dig!

Hvad kan jeg blive?

Dette er den mest kreative HHX-studieretning, vi har. Hvis du har en drøm om at starte din egen virksomhed, så er denne studieretning noget for dig.

Studieretningsfagene

Afsætning: I afsætning lærer du om de strategier, en virksomhed bruger, når den skal sælge sine produkter til målgruppen. Du lærer at forstå forskellige forbrugertypers adfærd: Hvorfor køber nogle forbrugere billigt, mens andre køber dyre mærkevarer? Hvordan kan virksomheden gøre opmærksom på sig selv, så målgruppen får øje på den?

 

Innovation: I Innovation lærer du om de forvandlingsprocesser der skal ske fra, at nogen får en ide til, at den bliver realiseret. Det er forvandlingen af ideer om produkter og processer frem til den dag, hvor kunden eller brugeren møder produktet eller processen. Det er udnyttelsen af ideer, kreativitet, fornuft og spontanitet fra start til slut. Det er planlægningen (og forudsigelsen) af hele denne lange proces, der kan vare fra ganske få øjeblikke til mange år. I faget innovation vil du opleve at arbejde kreativt samt at bruge analysemodeller fra fagene afsætning, virksomhedsøkonomi, samfundsfag og International økonomi i et stort mix.

 

På tværs af fagene

Du vil undervejs i uddannelsen også komme til at arbejde på tværs af fagene – især i tværfaglige studieområder. Der er flere projektperioder i løbet af de tre HHX år, hvor to eller flere fag skal samarbejde. Vi arbejder med problembaseret læring, hvor vi kommer så tæt på opgaverne i en virksomhed som muligt. Vi laver også konkrete opgaver for lokale virksomheder.

 

 

Adgangskortet

Adgangskortet på Uddannelsesguiden viser, hvilke videregående uddannelser denne studieretning giver adgang til:
Klik her.

 

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content