fbpx
SØG

Biblioteket på Nyborg Gymnasium

Bøger er det, man traditionelt forbinder med et bibliotek. Men i virkeligheden er biblioteker en samling af viden – hvad enten denne viden findes i bøger, tidsskrifter, på film eller i digital form. På Nyborg Gymnasiums bibliotek har vi adgang til viden uanset i hvilken form, den findes. Biblioteket er udover et sted, hvor du kan finde viden, et kultur- og foredragsrum, for her kan du også deltage i arrangementer og foredrag. Og så kan du bruge biblioteket som studieområde, hvor du kan sidde i ro og fred og fordybe dig. Du kan selv søge viden via bibliotekets databaser, og du kan få hjælp af verdens sødeste bibliotekar.

Trine Bjørn Jakobsen

Træffetider:
Mandag og onsdag fra 9.30-13.30 og fredag fra 9.30-12.00

Du kan stadig skrive til NG’s bibliotekar Trine (på Lectio), hvis du har brug for hjælp til:
· LITTERATURSØGNING
· at bruge Nyborg Biblioteks TO-GO-ORDNING (man kan hente Bibliotekets to go + reserveringer i Nyborg alle hverdage ml kl 10-16, og i Ørbæk og Ullerslev biblioteker mandag, onsdag og fredag kl 12-16)
· FJERNLÅN (via Bibliotek.dk)
NB! Under Corona-nedlukningen er bøgernes verden stadig delvist åben for dig. Det betyder, at elever og ansatte kan skrive en Lectio-besked til vores bibliotekar Trine (trbj) for at aftale individuelle eller klassevise besøg på biblioteket. Der er altså ikke fri adgang, og man må heller ikke benytte biblioteket som gennemgang mellem B- og D-gangene. Når man, efter aftale, skal besøge biblioteket, må man ikke gå via D-gangen, hvor 10. klasserne er, men skal i stedet gå udenfor og så ind i biblioteket via glasmellemgangen.

 

 

 

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER