SØG

Skal vi holde eller genoptage kontakten?

English version here: NG Alumni

Nyborg Gymnasium etablerer bredt og inspirerende alumnenetværk for tidligere elever

På NG holder vi rigtig meget af vores tidligere elever og følger med interesse jeres videre færd efter tiden her på gymnasiet. Med det nye alumnenetværk vil vi gerne skabe, dyrke og styrke nogle livslange, værdifulde relationer til dig og vores andre tidligere elever.

Du er hermed inviteret til at blive en del af det nye netværk, der blandt andet kommer til at handle om karrierepleje, udvikling og gensidig sparring.

Som deltager i NG-Alumne vil du ikke bare få spændende sparring med netværkets øvrige deltagere. Du kan også spille en rolle som en meget vigtig ambassadør for Nyborg Gymnasium, og du kan hjælpe os med at sprede det gode budskab om skolen. Du indgår samtidig i et netværk af rollemodeller, som vores nuværende og kommende elever kan lære af og lade sig inspirere af.

Fokus på karrierelæring

Med den nye gymnasiereform er der nemlig kommet fokus på karrierelæring og karrierekompetence. Det handler grundlæggende om at gøre de unge mere kompetente i forskellige valgprocesser, der har med uddannelse og karriere at gøre.

De unge skal lære sig selv bedre at kende, finde ud af, hvilke uddannelser der giver mening og så skal de udvikle kompetencer i forhold til at håndtere de mange valg og overgange, de kommer til at opleve fremadrettet.

Alt det kender du uden tvivl en masse til fra dit eget forløb efter tiden på NG.

Vi håber, at du vil være med i NG-Alumne, så vores unge mennesker kan få lov at tappe ind i din viden, dine erfaringer og dit karriereforløb – og at du selv finder det givende at deltage i netværket!

Rollemodeller af kød og blod

Helt konkret vil vi gerne ”hyre” invitere alumner med forskellige baggrunde, uddannelsesforløb og karrierer til at indgå i undervisningen i korte karriereforløb/-dage hvert år.

Her kan I som alumner gøre en stor forskel for vores elever og deres karrierelæring ved at sætte ord på, hvordan I selv har navigeret i junglen af valg – og hvor jeres valg har bragt jer hen.

Kød, blod og konkrete erfaringer virker bare bedre end slides…

Det samme gør rollemodeller, man kan spejle sig i.

What’s in it for you?

Alumnenetværket skal altså give nogle rammer, som fremmer samvær og kontakt mellem NG og tidligere elever. Netværket skal samtidig give dig og de øvrige alumner nogle muligheder og tilbud med fokus på karriereudvikling.

Vi har således planer om at tilbyde:

  • Fagligt og socialt netværk, støtte og hjælp, karrierepleje og erfaringsudveksling
  • Eksklusive foredrag/korte kurser (Linkedin/networking etc.)
  • Alumne-arrangementer 1-2 gange om året (lukkede fester/middage/sport etc.)
  • Rolle som oplægsholder på karrieredage: uddannelse, studieliv eller job (= CV-pleje)
  • Eksponering på hjemmeside/Linkedin/Facebook
  • Nyhedsvideoer/breve fra NG i løbet af året

Der bliver samtidig mulighed for at oprette korte, individuelle karriereprofiler, som netværkets medlemmer får adgang til – og som de uden tvivl vil kunne finde inspiration i.

Impulser og inspiration: Vil du være med?

Vi håber, at du har lyst til at fastholde eller genoptage kontakten til Nyborg Gymnasium – som deltager i vores nye alumne-netværk.

Det vil give spændende impulser og inspiration til vores nuværende og kommende elever, og det vil forhåbentlig give dig selv et stort netværk af NG’ere, som du kan bruge aktivt.

Tilmeld dig alumnenetværket her: NG Alumne

[folder-gallery fid=”37″ link=”file” columns=”2″ orderby=”rml” size=”medium”]

 

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content