SØG
På Nyborg Gymnasium tør vi drømme stort – for vi er ikke som de andre…

Hos os kan du nemlig vælge flere uddannelser, fag og mulige veje i livet end på nogen anden skole. Uanset om du skal videre med en STX, HHX, EUD, EUX, HF, IB eller 10. klasse, så lover vi dig, at du bare skal gå ind ad én dør. Så skal vi sammen sørge for, at du går klogere ud på den anden side.

Og du er ikke alene om det. Udover de 1300 andre elever fra 38 forskellige nationer er der lærerne, vejledere, mentorer og alle vi andre, som vil gå langt for at hjælpe, støtte og udfordre dig. Og vi vil gøre vores til, at du når derhen, hvor du gerne vil. Det er trods alt dig, der gør det hele værd at kæmpe for! Det er din nutid og din fremtid, vi hele tiden vil gøre bedre.

Vi er meget mere end fag og lektier, selvfølgelig. For Nyborg Gymnasium lukker aldrig. Efter skole kan du deltage i et hav af forskellige AfterSchool aktiviteter, såsom basketball, strikning, fisk og natur, badminton, klatring, astronomi, sprogøen, litteraturklub, svømning, SUP og mange flere.

Vi står fast på mangfoldighed, åbenhed og mod. Mod til at tro på dig selv og på andre. Mod til at møde verden. Mod til at drømme.

Du skal bare turde – og ville. Så er vi sammen om at få dig derhen, hvor du gerne vil.

Vi er et samlingspunkt for dig og alle de andre unge i området efter skoletid. Det gør os til en unik skole, der åbner døre. Også for dig.

 

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content