International økonomi og marked

International økonomi A og afsætning A

Interesserer du dig for, hvordan en virksomhed kan sælge sine varer i udlandet og hvilke internationale markeder, der skal sælges til, så er denne studieretning noget for dig. Vores fokus er på det internationale og salg i og til udlandet.

Synes du, at følgende spørgsmål lyder spændene:

  • Hvordan finder man det internationale marked til virksomhedens produkt?
  • Hvordan skal du markedsføre dine produkter i udlandet?

Så er denne studieretning noget for dig!

Hvad kan jeg blive?

Denne uddannelsesretning er også rettet mod cand. merc. studiet, men studieretningen mod det internationale. Dette er for dig som ønsker at arbejde i en international virksomhed eller i en virksomhed i udlandet.
 

Studieretningsfagene

International Økonomi: I international økonomi lærer du om Danmarks og hele verdens økonomi. Danmark er et lille land, som er meget afhængigt af det, der sker i resten af verden. Hvordan kan Danmark drage fordel af globaliseringen og samtidig undgå at blive revet med i internationale, økonomiske kriser? Kan velstanden i verden øges samtidig med, at vi passer på klimaet og ikke overforbruger af jordens begrænsede resurser?

Afsætning: I afsætning lærer du om de strategier, en virksomhed bruger, når den skal sælge sine produkter til målgruppen. Du lærer at forstå forskellige forbrugertypers adfærd: Hvorfor køber nogle forbrugere billigt, mens andre køber dyre mærkevarer? Hvordan kan virksomheden gøre opmærksom på sig selv, så målgruppen får øje på den?

 

På tværs af fagene

Du vil undervejs i uddannelsen også komme til at arbejde på tværs af fagene – især i tværfaglige studieområder. Der er flere projektperioder i løbet af de tre HHX år, hvor to eller flere fag skal samarbejde. Vi arbejder med problembaseret læring, hvor vi kommer så tæt på opgaverne i en virksomhed som muligt. Vi laver også konkrete opgaver for lokale virksomheder.

 

 

Adgangskortet

Adgangskortet på Uddannelsesguiden viser, hvilke videregående uddannelser denne studieretning giver adgang til:
Klik her.

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content