SØG

IT for elever

IT-medarbejdere

Du har mulighed for at få hjælp af Nyborg Gymnasiums IT-medarbejdere.

  • IT-tekniker: Du kan normalt træffe vores it-tekniker Tommy Pedersen i tidsrummet 8-15. Tommy har kontor på A200 gangen (ved de 2 små mødelokaler). Tommy kan hjælpe dig med at komme på skolens netværk, hvis du har problemer med det. I øvrigt tager han sig af mere tekniske og hardwaremæssige problemer, samt tekniske problemer med OfficePakken.

 

 
 Tommy Pedersen, IT-tekniker

Computere

Computeren er i dag et nødvendigt arbejdsredskab for elever på Nyborg Gymnasium, og vi forventer, at alle elever har en bærbar computer, som de kan tage med i skole. Skolen har et velfungerende trådløst netværk, som alle elever har adgang til.

Du kan bruge både Windows- og Mac-computere på Nyborg Gymnasium, mens chromebooks, linux og ipads ikke vil understøtte flere af programmer der bruges på ungdomsuddannelserne. Dog arbejdes der på ipads i 10. klasse.

Microsofts Officepakke

Alle elever på Nyborg Gymnasium får gratis stillet den nyeste version af Microsofts Officepakke til rådighed, så de kan installere den på deres computer – både Windows og Mac. Nye elever bliver instrueret i installation af Officepakken i intro-forløbet.

Ordbøger

Elever på Nyborg Gymnasium har adgang til online versionen af Gyldendals ordbøger og til Ordbogen.com. Brug links på Lectioforsiden. Log på med din UNI-login.

Trådløst netværk

Hele Nyborg Gymnasium er dækket af et velfungerende trådløst netværk, som elever kan logge sig på med deres bærbare computer og mobile enheder. Alle nye elever får udleveret brugernavn og password til undervisningsnetværket.

Ordensregler for anvendelse af skolens netværk og skolens computere:

Skolens computere er beregnet til undervisningsformål. Computerne må således bruges i forbindelse med undervisning, opgaveskrivning, informationssøgning og andet for skolen relevant arbejde. Al anden brug – herunder en kommerciel – må ikke finde sted.

Det er strengt forbudt at ændre maskinernes opsætning og at installere programmer på dem.

Alle skal overholde god it-etik på internettet. Man må f.eks. ikke sende anonym e‑post eller på anden vis genere andre brugere af nettet. Almindelige danske og internationale love og regler om brug af nettet, ophavsret mm. skal overholdes af brugeren.

Enhver brug af computere og nettet, som efter skolens vurdering enten er ulovlig eller skadelig for skolens omdømme eller virksomhed, er forbudt.

Brugeren har selv ansvaret for de handlinger, som han eller hun foretager (udtalelser, kopiering mm). Skolen er på ingen måde ansvarlig for de handlinger, brugeren foretager.

Der gøres opmærksom på, at alle brugeres aktiviteter på netværket registreres i systemernes logfiler, så de i tilfælde af misbrug kan spores.

Mad og drikke må ikke medbringes og indtages ved skolens computere.

Undgå unødig udskrivning – vær både økonomisk og økologisk.

I det hele taget: Vis respekt og hensyn overfor både mediet og dine medbrugere.

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content