SØG

MULIGHEDERNE ER MANGE, VALGET ER DIT

På Nyborg Gymnasium har vi samlet hele syv ungdoms- og erhvervsuddannelser under ét tag. Du kan gå i mange forskellige retninger og finde det, der interesserer netop dig, uanset om du har kig på STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD eller 10. klasse. Samtidig kan du også bo på vores kostskole, hvor du møder unge fra de forskellige uddannelser – og fra hele verden. Mulighederne er mange, og valget er det….

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om de enkelte uddannelser og om dine muligheder på Nyborg Gymnasium, og i vores magasin kan du læse om skolens mange faglige og sociale aktiviteter – og du kan mærke stemningen fra hverdagen på gymnasiet. Vi håber, du har lyst til at være med i vores fællesskab, hvor vi lægger vægt på sammenhold, rummelighed og udsyn.

Mange veje at gå

Uanset om du er til sprog, naturvidenskab, handel, økonomi eller vil bruge 10. klasse til at bygge bro mellem folkeskolen og din ungdomsuddannelse, så byder Nyborg Gymnasium på masser af muligheder for dig.
Der er mange forskellige veje, du kan vælge at gå. Fælles for dem alle er, at du vil få udfordringer, oplevelser og vil opleve fællesskab.

Bliv del af et dynamisk ungdomsmiljø

På Nyborg Gymnasium har vi bygget om og til, så der er plads til udfoldelse og uddannelser, aktiviteter og til alle de elever, der er en del af det dynamiske ungdomsmiljø på skolen. Resultatet er nogle fantastiske rammer om en aktiv hverdag og en spændende fremtid for dig og for skolen.

Vi har også en plads til dig, og vi glæder os til at se dig på Nyborg Gymnasium – uanset om du vælger STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD eller 10. klasse. Og uanset om kører til og fra gymnasiet hver dag – eller om du bor på vores kostskole.

Mulighederne er mange, valget er dit.

Jeg håber, vi ses!

Med venlig hilsen

Henrik Vestergaard Stokholm

Rektor på Nyborg Gymnasium

 

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content