SØG
Kære nye kostelev og forældre

Velkommen til Nyborg Gymnasiums kostskole. Vi glæder os til at se dig, lørdag d. 10. august 2019 i tidsrummet kl. 11.00-13.00, hvor der er indkvartering.

Der kan være mange grunde til, at du har valgt at tage din uddannelse på Nyborg Gymnasium og samtidig valgt kostskolen til.

To ting er fundamentale for samværet og arbejdet på kostskolen. Den ene er hensynet til skolegangen – den er jo forudsætningen for dit ophold. Den anden er den gensidige tolerance og respekt, der skal til, for at 160 unge mennesker kan bo under samme tag og befinde sig godt med hinanden.

Den enkelte elev skal føle sig tryg og samtidig sikres gode muligheder for personlig udvikling. Det er disse værdier, vi ønsker at fremme. Frihed under ansvar kan måske som andre fraser virke en smule forslidt, men ordene har faktisk et reelt indhold på kostskolen ved Nyborg Gymnasium.

Ud over en velkomsthilsen og et introduktionsprogram, er der vedlagt en præcisering af de ting, som er rare at vide, inden du kommer. Derudover kan du på Nyborg Gymnasiums hjemmeside finde en elektronisk udgave af vores ordensregler som også indeholder mange gode praktiske oplysninger om hverdagen på kostskolen. Ordensreglerne er god og vigtig læsning inden start.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til gymnasiet eller kostskolen.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig god sommerferie, og ser frem til et skoleår med godt kammeratskab og gode oplevelser.

På vegne af personalet på kostskolen.

De bedste hilsner

Betina Hyldgaard Andersen
Kostskoleleder

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER