SØG

Studiekort

Som elev på Nyborg Gymnasium er dit studiekort en App som installeres på din Smartphone. Denne giver bl.a. mulighed for en lang række rabatter, modtagelse af beskeder fra lærerne og betaling til forskellige arrangementer.

App’en findes ved at søge på Studiz i App store, Google play eller Windows store.

Når du har installeret App’en skal det godkendes at du er studerende ved Nyborg Gymnasium. Det gøres vha. unilogin. For nye elever er det vigtigt at du har ændret dit Uni-login kodeord og ventet en time inden du installerer App’en.

En gang hvert halve år vil App’en bede dig indtaste uni-login for at bekræfte at du stadig er studerende.

I App’en skal du tage et billede af dig selv. Det er meget vigtigt at du tager et godt billede da det ikke umiddelbart kan ændres, når det først er gemt. Der kan kun tages et nyt billede hvert halve år!

For at studiekortet er gyldigt skal der være et vellignende billede som skal leve op til de krav som der er til et normalt pas-billede, fx skal billedet ikke være taget for langt væk fra og der skal være ensfarvet baggrund. Se præcis hvilke krav der er til billedet her: www.politi.dk/da/borgerservice/pas/pasbilleder

Vejledningen til hvordan du installerer og bruger App’en finder du her: www.studiz.dk/institutioner/nyborg-gymnasium/sign_up_manual

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content