Grøn dialogkaffe Kickoff på Nyborg Gymnasium

HVEM HAR ANSVARET FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID?
KOM TIL GRØN DIALOGKAFFE PÅ NYBORG GYMNASIUM D. 19. MARTS KL. 19.00 ☕ ❤️ 🌳Hvad gør vi, når debatten om klima og natur går i sort, hvor den burde være grøn? Hvordan undgår vi, at uenighed fører til skyttegravskrig og grøftegravning, når der er behov for samling om grøn handling? Og hvem har ansvaret for at gå forrest? Er det de unge, der skal varetage fremtiden? Eller de ældre, der har forurenet mest? Er det borgere, politikere eller virksomheder?
Dilemmaerne er mange og svære, når Nyborg Gymnasium og Brobyggerne – Center for Dialogkaffe den 19. marts inviterer til dialogkaffe mellem elever, borgere, folkevalgte, virksomheder og interesseorganisationer som startskud på det unikke projekt Grøn Dialogkaffe. I løbet af dagen skal elever fra Nyborg Gymnasium arbejde med dilemmaer og løsninger, som de skal fremlægge i en tværgående paneldebat med MF’ere og repræsentanter fra Den Grønne Ungdomsbevægelse, Danmarks Naturfredningsforening, Centrovice, landbruget, FLOR og Fynsk Erhverv. Overskriften på paneldebatten og dialogen d. 19. marts er ”Hvem har ansvaret for en bæredygtig fremtid?”

Du kan læse mere og samtidig melde dig til her:

Grøn Dialogkaffe Kickoff: Hvem har ansvaret for en bæredygtig fremtid?

𝘖𝘮 𝘎𝘳ø𝘯 𝘋𝘪𝘢𝘭𝘰𝘨𝘬𝘢𝘧𝘧𝘦:
Grøn Dialogkaffe er en unik og spændende ny måde at mødes om en grøn dialog på.
Projektet, der serverer sin allerførste tår grønne dialogkaffe med arrangementet på Nyborg Gymnasium, vil gennem de næste tre år engagere mere end 2.000 borgere i åbne dialogkaffemøder og 1.000 unge i grønne dialogværksteder i 10 forskellige byer i hele landet. Formålet er at styrke dialogen om grøn omstilling og modvirke den polarisering, som nemt bliver resultatet af uenigheder og forskellige prioriteringer, når emner som naturnationalparker, vindmøller, solcelleparker m.m. rykker tæt på i lokalsamfundet. Grøn Dialogkaffe er blevet til virkelighed i samarbejde med 15. Juni Fonden, Østifterne og Forenet Kredit, som alle har støttet projektet økonomisk.