Innovation Award 2023

På torsdag 13. april går det løs, når Innovation Award 23 løber af stablen på Nyborg Gymnasium fra 9-14. Kom og besøg standene og oplev mere end 70 innovative unge fortælle om netop deres unikke idéer, når de skal pitche foran et garvet dommerpanel med repræsentanter fra Nyborg Kommunes erhvervsliv.

Program for dagen

Torsdag 13. april 2023 kl. 9.00-14.30 på Nyborg Gymnasium, Skolebakken 13.

Kl. 9.00 – Velkomst til Innovation Award ’23 fra scenen.

Kl. 9.10 – ”Min vej som iværksætter” – indlæg ved Kristian Grove Poulsen, founder af TimberNest og underviser på Nyborg Gymnasium.

Kl. 9.45-13.00 – De deltagende teams pitcher deres idé/opfindelse.

Kl. 13.00 – Kort indlæg fra den nye lokale virksomhed Eco Change.

Kl. 13.15 – De 3 teams med højeste pointscore pitcher igen fra scenen.

Kl. 13.45 – Indlæg ved dagens hovedtaler Casper Blom.

Kl. 14.15 – Præmieoverrækkelse, herefter tak for i år og på gensyn.

Om Innovation Award

I 2021 tog Nyborg kommune initiativ til en innovationskonkurrence for unge, som blev kaldt ”Innovation Award ’21”. Nyborg Kommune ønskede at fremme innovation blandt unge under 25 år. Der blev i den forbindelse nedsat en styregruppe bestående af repræsentanter fra flere lokale virksomheder, Nyborg Byråd, Nyborg Kommune samt både lærere, elever og ledelsen fra Nyborg Gymnasium.

Den første Innovation Award løb af stablen i efteråret 2021, og blev en succes med stor interesse fra både de deltagende unge samt virksomhederne, Nyborg Kommune og Nyborg Gymnasium.

Arrangementet er målrettet alle unge under 25 år som bor, er under uddannelse eller arbejder i Nyborg Kommune.

Innovation Award ’23 skal være med til at bringe uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og Nyborg Kommune endnu tættere sammen i et samarbejde om udvikling af unge i kommunen. Yderligere er målsætningen at nedsætte gennemsnitsalderen for iværksættere i Nyborg Kommune.