SØG

Til dig der har søgt optagelse på STX, HHX, HF, EUD og EUX på Nyborg Gymnasium til august 2020

Forudsætninger for optagelse:

Du kan via linkene herunder læse mere om kravene til optagelse.

STX og HHX

HF

EUD og EUX

Vi skal især gøre dig opmærksom på, at det er vigtigt, at du deltager i alle bundne og udtrukne prøver til 9.  eller 10. klasses eksamen. Hvis du bliver syg til en af prøverne, skal du være opmærksom på, at du skal op til en optagelsesprøve.

Hvis du ikke opfylder alle krav til at blive optaget på STX, HHX eller HF, vil du blive indkaldt til optagelsesprøve enten den 29. april eller den 12. juni. Du vil modtage en besked i din e-boks om tid og sted.

Du kan læse mere om optagelsesprøverne her.

Besked om optagelse

Den endelige besked om optagelse på uddannelsen vil du modtage, når resultatet af folkeskolens afgangseksamen og en eventuel optagelsesprøve foreligger, dog senest i uge 27.

Du kan se planen for hele optagelsesforløbet herunder:

STX

2-årigt HF

Til alle ansøgere på skolens ungdomsuddanelser

Da vi skrev til jer den 18. marts, lovede vi jer, at I ville høre nyt fra os om alt det praktiske omkring jeres skolestart i slutningen af april – altså nu.

Normalt ville vi på dette tidspunkt skrive til jer omkring alle de sjove og spændende ting, der skal foregå den 10. august – som er første skoledag – og ugerne efter.

COVID-19 har jo givet os en ny situation, så alle disse oplysninger samt alt omkring de praktiske forhold, Ungdomskort m.m. vil vi først sende til jer senere i maj måned, når vi forhåbentlig er blevet meget klogere på, hvad genåbningen af samfundet tillader.

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content