SØG

Spansk A (begynder)

Hablas español? Ellers kan du lære det, og spansk er meget mere end paella og flamenco. Du behøver ikke at kunne noget spansk på forhånd, da vi starter med det helt basale og arbejder os frem til, at du lærer at forstå, tale og skrive spansk.
På Nyborg Gymnasium kan du vælge spansk på A-niveau over en 3-årig periode. Undervisningen vil typisk være meget varieret, og i løbet af undervisningen vil vi også arbejde med mange forskellige og spændende temaer, så du får et godt kendskab til kultur og samfundsforhold i Spanien og Latinamerika. Du kommer til at arbejde med mange forskellige undervisningsmaterialer såsom musik, tekster, billeder, tv og film.

Hvorfor vælge spansk?

Spansk har i al ubemærkethed overhalet engelsk indenom som det næstmest udbredte modersmål i verden, og er dermed det andet største sprog i verden.
535 millioner mennesker ventes ifølge adskillige opgørelser at have spansk som modersmål i 2030, og sproget er i dag modersmål i over 20 lande. Sproget strækker sig fra Californien i USA til Argentina i Sydamerika, og fra Barcelona til Málaga, men er eksempelvis også modersmål i det afrikanske land Ækvitorialguinea i Afrika.
Spansk bliver således støt et stadigt større og større verdenssprog med mange jobmuligheder i fremtiden – især hvis du ønsker at forberede dine arbejdsmuligheder i Danmark og i udlandet, hvor engelsk ikke er nok. Desuden kan du få bedre rejseoplevelser til de spansktalende lande, når du er i stand til at kommunikere på spansk.

Jeg ønsker mere information og vil gerne kontaktes

KLIK HER
Skip to content